تقسیم بندی و کدگذاری حوضه های آبریز و محدوده های مطالعاتی کشور :: بیسین - سایت تخصصی مهندسی آب

عضويت در خبرنامه ايـميـل پايگاه بيسيــن - عضويت پس از کليک بر روي لينک فعال سازي که براي شما ارسال خواهد شد تکميل مي شود




تقسیم بندی و کدگذاری حوضه های آبریز و محدوده های مطالعاتی کشور

    تقسیم بندی و کدگذاری حوضه های آبریز و محدود ههای مطالعاتی یکی از مهمترین نیازها در بررسی های منابع آب بوده که با هدف تسهیل در دستیابی به آمار و اطلاعات و هماهنگی بین مطالعات آب های سطحی و زیرزمینی انجام گرفته است.

    ضوابط تقسیم بندی و کدگذاری حوضه های آبریز بر اساس سیستم اعشاری (ده دهی) بوده و در ارتباط با هماهنگی بین حوضه های آبریز و محدوده های مطالعاتی آب زیرزمینی سعی شده تا هر محدوده با یک یا چند حوضه آبریز انطباق داشته باشد. کدهای اختیار شده برای حوضه های آبریز با استفاده از سیستم فوق قابل تطبیق با کدهای بین المللی بوده و در سمت چپ کد هر حوضه آبریز، می تواند کد بین المللی ایران ( 224) قرار گیرد.

    در تقسیم بندی انجام شده توسط کمیته کدگذاری، تعداد تقسیمات اولیه حوضه های آبریز تغییری ننموده و همان شش حوضه قبلی می باشد، ولی تعداد تقسیمات درجه دو از 23 حوضه به 30 حوضه و تعداد محدودهای مطالعاتی در سطح کشور از 223 به 609 محدوده افزایش پیدا نموده است.

    تقسیمات مذکور در پروژه تدقیق مرز محدوده های مطالعاتی و حوضه های آبریز کشور که در دی ماه 1389 صورت پذیرفت، بدون تغییر باقی ماند. ولی تعداد حوضه های آبریز اندکی تغییر نموده است. تعداد آخرین حوضه های آبریز (که به واحد کوچک تری تقسیم نگردیده است) از 1101 به 1117 حوضه آبریز رسید. در ادامه اصول و ضوابط تقسیم بندی و کدگذاری حوضه های آبریز محدوده های مطالعاتی کشور و روش انجام کار کمیته کدگذاری ارایه شده است.

    هدف از تهیه این نشریه تدقیق مرز محدوده های مطالعاتی و حوضه های آبریز کشور بوده است که به طور گسترده ای توسط کارشناسان و دانشجویان مهندسی آب مورد استفاده قرار می گیرد.

    این نشریه با توجه به بررسی در کل کشور بسیار جامع می باشد و این نشریه جهت یکسان سازی مطالعات هواشناسی، هیدرولوژی، منابع آب و ... بسیار موثر و کارا خواهد بود.

دانلود فایل تقسیم بندی و کدگذاری حوضه های آبریز و محدوده های مطالعاتی کشور

حجم فایل: 3 مگابایت












نظرات (۰)

فرم ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی

درباره بهترين هاي بيسيـــن بدانيد...

Bird

يکي از مهمترين اهداف اين سايت تهيه آموزش هاي روان از ابزارهاي کاربردي علوم آب است.

اهميت مطالعات محيطي با ابزارهاي نوين در چيست؟

امروز با فارغ التحصيلي جمع کثير دانشجويان سالهاي گذشته و حال، با گذر از کمي گرايي ديگر صرف وجود مدارک دانشگاهي حرف اول را در بازار کار نمي زند؛ بلکه سنجش ديگري ملاک؛ و شايسته سالاري به ناچار! باب خواهد شد. يکي از مهم ترين لوازم توسعه علمي در هر کشور و ارائه موضوعات ابتکاري، بهره گيري از ابزار نوين است، بيسين با همکاري مخاطبان مي تواند در حيطه علوم آب به معرفي اين مهم بپردازد.

جستجو در بيسين
سایت مهندسی آب

بیسین - سایت تخصصی مهندسی آب

سایت بیسین با معرفی مهم ترین و کاربردی ترین نرم افزارها و مدل های شبیه سازی در حیطه مهندسی آب، تلاش به تهیه خدمات یکپارچه و محلی از محاسبات هیدرولوژیکی و هیدرولیکی می کند

اطلاعات سايت

  • www.Basin.ir@gmail.com
  • بهزاد سرهادي
  • شناسه تلگرام: Basin_Ir_bot
  • شماره واتساپ: 09190622992-098
  • شماره تماس: 09190622992-098

W3Schools

W3Schools