دریافت پروژه تعیین بهینه ضرائب روندیابی سیلاب به روش تابع جریمه
هدف اصلی در NLP و یا برنامه ریزی غیرخطی، در شکل کلی آن پیدا کردن مقادیر بهینه متغیرهای تصمیم گیری با در نظر گرفتن محدودیتها میباشد. در فرمول بندی اینگونه مسائل، هدف پیدا کردن یک نقطه تکین مطلق است ولی واقعیت چه از نظر محاسباتی و چه از لحاظ نظری، در بسیاری مواقع رضایت دادن به نقطه تکین نسبی خواهد بود. به عنوان مثال هنگام جستجوی نقطه کمینه با استفاده از یک روش همگرا شونده، مقایسه مقادیر نقاط همجوار تنها راه حل ممکن است.
در ریاضیات برنامه سازی غیر خطی (Nonlinear programming) (NLP) فرایند حل یک سیستم از برابریها و نابرابریها بر روی مجموعهای از متغیرهای ناشناخته حقیقی، در یک تابع هدف که باید کمینه یا بیشینه شود و بخشی از محدودیتهای آن غیر خطی است، میباشد.
روش تابع جریمه یک روش عددی همگرا شونده به سمت جواب میباشد. به عبارت دیگر تا قبل از رسیدن به جواب بهینه، جوابهای هر مرحله نسبت به مرحله قبل از خود به جواب بهینه نزدیکتر میشوند. جوابهای نهایی نسبت به مقادیر اولیه داده شده به مدل حساس نیستند و در صورتیکه مقادیر اولیه داده شده به مدل بسیار دور از واقعیت باشند، ولی شرایط بالا را داشته باشند، فقط تعداد مراحل رسیدن به جواب بهینه بیشتر میشود. در این تحقیق نیز آنچنان که شرح داده خواهد شد، تلاش برای حصول ضرائب روندیابی ماسکینگام به روش برنامه ریزی غیر خطی میباشد، با توجه به سهمی بودن هیدروگراف (معادله درجه 2) مقدار ρ برابر 2 در نظر گرفته شده است. با توجه به این که متغیرهای تصمیم گیری در اینگونه معادلات ضرائب C_1، C_2 و C_3 هستند و این اعداد همواره بین 1 و 1- میباشند، جوابهای اولیه x_1 برای هر 3 ضریب، صفر در نظر گرفته شده است. پس با توجه به ماهیت مسأله میتوان مقادیر اولیه را نزدیک به جوابهای بهینه انتخاب کرد، تا تعداد مراحل رسیدن به جوابهای بهینه نهایی کمتر شود.
روشهای پنالتی کلاس خاصی از الگوریتمها هستند که برای حل مسائل بهینهسازی (ریاضیات) مقید به کار میروند. در واقع روش پنالتی یک مسئله بهینهسازی محدود را با مجموعهای از مسائل بدون قید جایگزین میکند. مسائل بدون قید با افزودن یک شرط به تابع هدفی به وجود میآیند که متشکل از یک پارامتر پنالتی و میزانی از نقض قید و محدودیتها هستند. زمانی که محدودهها نقض شوند، میزان نقض مخالف صفر و زمانی که محدودهها نقض نشوند، برابر با صفر میباشد.
استفاده از پارامترهای پنالتی منفی در سال ۱۹۹۹ در مدلسازی محدودههای سامانههای سازهای، به منظور محاسبه بسامدهای طبیعی با استفاده از روش ریلی-ریتز (Rayleigh-Ritz) معرفی شد. برای چنین مسایلی، نشانه خطای ناشی از نقض شرایط محدودیت، به نشانه ضریب پنالتی بستگی دارد. از این رو، اثبات شدهاست که خطای ناشی از نقض محدودیت با استفاده از روش پنالتی، قابل تعریف و کنترل با استفاده از ترکیبی از پارامترهای پنالتی مثبت و منفی است.
در اینجا شما قادر به دریافت پروژه ای در همین رابطه و تحت عنوان تعیین بهینه ضرائب روندیابی سیلاب به روش تابع جریمه به همراه فایل های محاسباتی می باشید.
دریافت پروژه تعیین بهینه ضرائب روندیابی سیلاب به روش تابع جریمه
شناسه تلگرام مدیر سایت: SubBasin@
نشانی ایمیل: behzadsarhadi@gmail.com
(سوالات تخصصی را در گروه تلگرام ارسال کنید)
_______________________________________________________
پروژه تخصصی در لینکدین
نظرات (۰)