نگاه صنعت آب به چهارمین کنفرانس ملی GIS
سامانه اطلاعات مکانی، زمینه ساز خدمات سریع و گسترده آب به مردم
استاندار مرکزی در نشست خبری چهارمین کنفرانس ملی GIS که در محل استانداری برگزار شد، بر همافزایی دستگاههای اجرایی در برگزاری کنفرانس ملی کاربرد GIS و بهره گیری موثر از ظرفیت های این کنفرانس در استان تاکید کرد.
سیدعلی آقازاده استاندار مرکزی اظهار کرد: با توجه به رشد روز افزون شبکه های برق، آب و تاسیسات خدمات رسان، مدیریت این شبکه ها با شیوه های سنتی دشوار است و استفاده از فناوری های نوین و سامانه اطلاعات جغرافیایی GIS به عنوان یکی ازبسترهای کارآمد از این فناوری نیازمند برجسته سازی است.
وی توضیح داد:سامانه اطلاعات مکانی (GIS) تلاشی برای استقرار طرح های مورد نظر در نقاطی است که می تواند بهره وری صحیح را برای صنعت داشته باشد و این سامانه به شناسایی و اجرای طرحهای مختلف در ساخت سد، نیروگاه و شبکه های برق رسانی کمک می کند.
استاندار مرکزی گفت: این استان ظرفیت علمی پرباری برای برگزاری و میزبانی چهارمین همایش ملی کاربرد سامانه اطلاعات مکانی (GIS) در 22 و 23 آذرماه دارد و وجود 80 هزار دانشجو در رشته های مختلف این خطه، ظرفیت علمی ارزشمندی است که باید در این همایش ملی از آن بهینه استفاده کرد.
آقازاده اظهار کرد: این همایش ملی فرصتی برای محققان و دانش پژوهان است تا با تبادل اطلاعات با یکدیگر گامی مفید و موثر در راه اعتلای صنعت آب و برق کشور بردارند.
آقازاده افزود: یکی از دستاوردهای این گردهمایی مهم ملی، فراهم کردن امکانات و شرایط لازم برای شناخت اصولی و گسترده متقابل صنعت و دانشگاه است تا با انتقال اطلاعات مشکلات فرا روی تا حد امکان برطرف کنند.
وی اظهار کرد: برگزاری هدفمند و قوی این همایش ملی می تواند گروه های سرمایه گذاری از بیرون کشور را به داخل دعوت کند و انتظار است وزیر نیرو در اولین سفر خود به استان مرکزی در این همایش ملی حضور داشته باشد.
وی اظهار کرد: امکانات و نیروهای باتجربه علمی خوبی در استان مرکزی در صنعت آب و برق وجود دارد و این استان با اتکا به همین ظرفیت به چهار استان خدمات ارایه می کند.
استاندارمرکزی گفت: این استان باوجود کمبود آب و خشکسالی به غیر از 2 بخش با استفاده از فناوری و کارشناسان خبره مشکلی ندارد.
آقازاده افزود: 70 درصد از جمعیت شهری استان مرکزی از خدمات فاضلاب بهره مند هستند و 99 درصد ساکنان نیز تحت پوشش خدمات شبکه آب آشامیدنی قرار دارند.
استاندار مرکزی تکمیل اطلاعات مکانی سازمان ها و ارگان های استان مرکزی برای آماده سازی زیرساخت ها ، برنامه ریزی جهت بروزرسانی نقشه های پایه استان، انجام فعالیت های منسجم و هدفمند شورای کاربران GIS استان که می توان از ظرفیت 90 هزار نفری دانشجویان استان جهت برگزاری علمی و پربار این کنفرانس بهره مند شد، تخصیص بودجه های لازم برای تشکیل GIS در سازمان ها، اولویت دادن به آموزش کارکنان این حوزه قبل از خرید یا راه اندازی فناوری این حوزه و حضور فعال دستگاه های اجرایی در این کنفرانس را از جمله انتظارات در برگزاری کنفرانس ملی GIS در استان مرکزی عنوان کرد.
گفتنی است چهارمین همایش ملی کاربرد سامانه اطلاعات مکانی GIS در مدیریت صنعت آب و برق، با رویکرد هم اندیشی و هم افزایی در فعالیت های انجام شده در زمینه جی آی اس از 22 آذرماه به مدت 2 روز به میزبانی صنعت آب و برق استان مرکزی برگزار می شود.
شناسه تلگرام مدیر سایت: SubBasin@
نشانی ایمیل: behzadsarhadi@gmail.com
(سوالات تخصصی را در گروه تلگرام ارسال کنید)
_______________________________________________________
نظرات (۰)