کاهش 34 درصدی بارشها در استان همدان
مدیرعامل شرکت آب منطقهای همدان از بارش 244 میلیمتری برف و باران در سطح استان خبر داد و گفت: میزان بارشها در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته 34 درصد کاهش دارد. منصور ستوده دراین باره اظهار کرد: از ابتدای سال آبی 97 ـ96 تاکنون 244 میلیمتر بارش برف و باران در سطح استان رخ داده که هنوز وضعیت ذخایر آبی همدان با این بارشها بهبود نیافته است.
وی با اشاره به اینکه بارش استان در مدت مشابه سال گذشته 369 میلیمتر و متوسط بلندمدت 310 میلیمتر بوده است، افزود: بارشهای امسال نسبت به مدت مشابه سال گذشته 34 درصد و در مقایسه با متوسط بلندمدت 21 درصد کاهش داشته است.
مدیرعامل شرکت آبمنطقهای استان همدان بیان کرد: در محدوده مطالعاتی همدان ـ بهار ایستگاه سد اکباتان 250 میلیمتر بارندگی رخ داده که این رقم در مدت مشابه سال گذشته 360 میلیمتر بوده که 31 درصد کاهش را نشان میدهد.
وی میزان بارندگی در ایستگاه وسج محدوده مطالعاتی نهاوند در سال گذشته را 395 میلیمتر اعلام کرد و گفت: امسال در این ایستگاه 240 میلیمتر بارندگی گزارش شده که در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته حدود 39 درصد کاهش را نشان میدهد.
ستوده بیان کرد: میزان بارش در ایستگاه وراینه محدوده مطالعاتی نهاوند 353 میلیمتر بوده که نسبت به بارش 659 میلیمتر در مدت مشابه سال گذشته 47 درصد کاهش دارد.
وی با اشاره به اینکه از ابتدای سال آبی 96 تاکنون در ایستگاه آقکهریز همدان – بهار 242 میلیمتر بارندگی رخ داده است افزود: میزان بارندگی سال گذشته در این ایستگاه 264 میلیمتر بوده که مقایسه این دو عدد کاهش 8 درصدی بارندگی در این منطقه را نشان میدهد.
مدیرعامل شرکت آبمنطقهای همدان با اعلام اینکه ایستگاه قهاوند در محدوده مطالعاتی رزن ـ قهاوند 176 میلیمتر بارندگی داشته است گفت: میزان بارندگی ثبت شده در این ایستگاه در مدت مشابه سال گذشته 268 میلیمتر بوده که مقایسه آنها خبر از کاهش 34 درصدی دارد.
وی با بیان اینکه سال گذشته در ایستگاه خمیگان محدوده مطالعاتی رزن-قهاوند 249 میلیمتر بارندگی داشتیم تصریح کرد: میزان بارندگی امسال در این ایستگاه برابر 203 میلیمتر بوده که نشان از کاهش 18 درصدی بارندگی منطقه دارد.
ستوده بیان کرد: وضعیت منابع زیرزمینی در این دشتها به دلیل اقدامات طرح احیا و تعادلبخشی بهبود پیدا کرده و ثبات نسبی پیدا کرده که ادامه این روند نیازمند همراهی و هماهنگی از سوی مردم و کشاورزان منطقه است.
شناسه تلگرام مدیر سایت: SubBasin@
نشانی ایمیل: behzadsarhadi@gmail.com
(سوالات تخصصی را در گروه تلگرام ارسال کنید)
_______________________________________________________
پروژه تخصصی در لینکدین
نظرات (۰)