ثبت 386 میلی‌متر بارندگی در استان تهران :: بیسین - سایت تخصصی مهندسی آب

ثبت 386 میلی‌متر بارندگی در استان تهران

در سال آبی گذشته صورت گرفت؛

مدیر دفتر مطالعات پایه منابع آب شرکت آب منطقه‌ای تهران گفت: در سال آبی 98-97، استان تهران با رکورد 386.8 میلی‌متر بارندگی، نسبت به مدت مشابه سال گذشته 52.5 درصد و نسبت به متوسط بلندمدت 38.7 درصد، افزایش داشته است. "محمدرضا خانیکی" با بیان این مطلب اظهار کرد: افزایش قابل توجه بارندگی‌های سال آبی 98-97 بیشتر تحت تاثیر بارش‌های پائیزه و بهاره در این سال آبی بوده و بر این اساس در فصل پاییز سال آبی گذشته 130.5 میلی‌متر بارندگی ثبت شده است که نسبت به مدت مشابه سال گذشته، 348 درصد افزایش نشان می‌دهد.

وی با اشاره به ثبت 137 میلی‌متر بارش‌های بهاره در استان، گفت: از این میزان 112.2 میلی‌متر در فروردین‌‌ماه اتفاق افتاد و باعث شد که بارندگی‌های فصل بهار استان تهران نسبت به متوسط بلندمدت، حدود 73 درصد افزایش یابد.

خانیکی با بیان اینکه در فصل‌های پاییز و فروردین سال آبی گذشته شاهد بارندگی‌های کم نظیری در استان بودیم، عنوان کرد: این امر موجب شد تا شاهد رکورد بارندگی 38 ساله در ایستگاه باران‌سنجی سید آباد فیروزکوه در منتهی الیه شرق استان و بارندگی 28 ساله زیدشت طالقان در منتهی الیه غرب استان باشیم. گزارش‌های ثبت شده از ایستگاه باران‌سنجی مستقر در حوزه ستادی شرکت نیز حاکی از آن است که بارندگی در فروردین سال جاری در 32 سال اخیر کم سابقه بوده است.

مدیر دفتر مطالعات پایه منابع آب شرکت آب منطقه‌ای تهران اضافه کرد: نکته بسیار مهم سال آبی 98-97، تواتر ریزش‌های جوی بود به نحوی که توالی روزهای بارندگی استان در این سال آبی باعث شد، تا علاوه بر افزایش ظرفیت رطوبتی خاک، رواناب‌های تولیدی حاصل از بارندگی نیز افزایش قابل توجهی داشته باشد.

وی در بخش دیگری از سخنان خود در خصوص متوسط دمای استان در سال آبی 98-97 عنوان کرد: متوسط دما در سال آبی گذشته به میزان 15.6 درجه سانتی‌گراد بوده که نسبت به مدت مشابه سال گذشته حدود 1.3 درجه سانتی‌گراد کاهش نشان می‌دهد.

خانیکی در پایان با اشاره به اینکه روند بهره‌برداری از منابع آب‌های زیرزمینی نیز به گونه‌ای بوده است که تمامی آبخوان‌های محدوده عملکرد شرکت آب منطقه‌ای استان تهران، با کسری حجم ذخایر آبی به میزان 154 میلیون مترمکعب مواجه هستند، خاطرنشان کرد: بر همین اساس تمامی محدوده‌های مطالعاتی از نظر توسعه برداشت آب زیرزمینی، ممنوعه اعلام شده است.





نظرات (۰)

فرم ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی


درباره بهترين هاي بيسيـــن بدانيد...

Bird

يکي از مهمترين اهداف اين سايت تهيه آموزش هاي روان از ابزارهاي کاربردي علوم آب است.

اهميت مطالعات محيطي با ابزارهاي نوين در چيست؟

امروز با فارغ التحصيلي جمع کثير دانشجويان سالهاي گذشته و حال، با گذر از کمي گرايي ديگر صرف وجود مدارک دانشگاهي حرف اول را در بازار کار نمي زند؛ بلکه سنجش ديگري ملاک؛ و شايسته سالاري به ناچار! باب خواهد شد. يکي از مهم ترين لوازم توسعه علمي در هر کشور و ارائه موضوعات ابتکاري، بهره گيري از ابزار نوين است، بيسين با همکاري مخاطبان مي تواند در حيطه علوم آب به معرفي اين مهم بپردازد.

جستجو در بيسين


بیسین - سایت تخصصی مهندسی آب

سایت مهندسی آب بیسین با معرفی مهم ترین و کاربردی ترین نرم افزارها و مدل های شبیه سازی در حیطه مهندسی آب، تلاش به تهیه خدمات یکپارچه و محلی از محاسبات هیدرولوژیکی و هیدرولیکی می کند

W3Schools


اطلاعات سايت

  • behzadsarhadi@gmail.com
  • بهزاد سرهادي
  • شناسه تلگرام: SubBasin
  • شماره واتساپ: 09190622992-098
  • شماره تماس: 09190622992-098

W3Schools