مشخصات ظاهری آبهای آشامیدنی :: بیسین - سایت تخصصی مهندسی آب

ابزار وبمستر

Bootstrap Example

تصوير ثابت

عضويت در خبرنامه ايـميـل پايگاه بيسيــن - عضويت پس از کليک بر روي لينک فعال سازي که براي شما ارسال خواهد شد تکميل مي شود

پشتيباني شده با بيسين

مشخصات ظاهری آبهای آشامیدنی

بو و طعم

اساسی ­ترین مسئله در مورد آب تصفیه شده نداشتن بو و طعم است. بوی آب می­تواند ارتباط نزدیکی با طعم آن داشته باشد، حال آنکه عوامل غیرفراری مثل کلریدسدیم وجود دارند که با تأثیر بر روی طعم آب، هیچ­گونه اثری بر بوی آن نمی­گذارند. عوامل مختلفی در ایجاد طعم و بوی آب مؤثرند مانند جلبک­ها و تجزیه گیاهان آبزی، محصولات حاصل از کلرینه کردن آب (مثل کلروفنل­ها) و آب­های راکدی که در انتهای سیستم شبکه توزیع، ساکن می­مانند. ذائقه انسان چهار نوع طعم اصلی شیرین، شور، تلخ و ترش را تشخیص داده و شناسایی طعم­های دیگر از طریق مقایسه با احساسی که از چشیدن و بوییدن مواردی که روزانه با آنها در تماس است، انجام­ می­گیرد. در مورد بوی آب نیز از استانداردهای بوی ترکیباتی که شناسایی آنها برای عموم مقدور است استفاده می­شود.


کدورت

کدورت پدیده­ای است که میزان شفافیت آب را مشخص می­کند و به عنوان یک خاصیت ظاهری آب محسوب می­گردد. کدورت باعث پراکندگی یا جذب نور در حین عبور آن بر روی یک خط مستقیم در آب می­شود. اگر چه کدورت به علت وجود مواد معلق در آب نیز به وجود می آید، ولی ارتباط دادن با اندازه­های کمی مواد معلق در آب مانند شکل، اندازه و ضریب شکست ذرات در سوسپانسیون که همگی در خاصیت پراکنده ساختن نور دخالت دارند، مشکل است.       


رنگ

رنگ آب آلوده نشده می­تواند از مواد در حال گندیدگی زمین و یا نمک­های فلزی موجود در طبیعت (معمولاً آهن و منگنز) ناشی شود.

پيامک بزنيد (پيامک در اسرع وقت بررسي شده و با شما تماس گرفته خواهد شد): 09376577189

نشاني ايميل: www.Basin.ir@Gmail.com

_______________________________________________________

براي مشاهده راهنماي دانلود فايل هاي پايگاه بيسيــن همينجا کليک کنيد

W3Schools

________________________________________________________________

سفارش پروژه داريد؟ يا قصد همکاري در انجام پروژه؟ و يا قصد فروش فايل خود؟

با فشردن دکمه زير يکي از بخش هاي "سفارش انجام پروژه" يا "همکاري با بيسين" و يا "فروش فايل" را انتخاب فرماييد

________________________________________________________________

آمار آنلاین-مقایسه ای بارش در حوضه های اصلی کشور

این نمودار ممکن است برای دقایقی به دلیل بروزرسانی غیر فعال شود


نظرات  (۰)

فرم ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">

درباره بهترين هاي بيسيـــن بدانيد...

Bird

يکي از مهمترين اهداف اين سايت تهيه آموزش هاي روان از ابزارهاي کاربردي علوم آب است.

اهميت مطالعات محيطي با ابزارهاي نوين در چيست؟

امروز با فارغ التحصيلي جمع کثير دانشجويان سالهاي گذشته و حال، با گذر از کمي گرايي ديگر صرف وجود مدارک دانشگاهي حرف اول را در بازار کار نمي زند؛ بلکه سنجش ديگري ملاک؛ و شايسته سالاري به ناچار! باب خواهد شد. يکي از مهم ترين لوازم توسعه علمي در هر کشور و ارائه موضوعات ابتکاري، بهره گيري از ابزار نوين است، بيسين با همکاري مخاطبان مي تواند در حيطه علوم آب به معرفي اين مهم بپردازد.

جستجو در بيسين

ابزارهاي نوين

بیسین - سایت تخصصی مهندسی آب

بیسین جهت ارائه مطالب و خدمات تخصصی در حیطه نرم افزارها و مدل های شبیه سازی مهندسی آب با رویکرد پژوهشی-آموزشی ایجاد شده است که توسعه خود را در گرو همکاری مخاطبان می بیند.

اطلاعات سايت

  • www.Basin.ir@gmail.com
  • مديريت بيسين
  • تاريخ امروز:
  • تنها پيامک: 09376577189