دانلود آموزش پروژه محور شاخص شولر، ویلکاکس و GWQI برای آبخوان های ایران :: بیسین - سایت تخصصی مهندسی آب

عضويت در خبرنامه ايـميـل پايگاه بيسيــن - عضويت پس از کليک بر روي لينک فعال سازي که براي شما ارسال خواهد شد تکميل مي شود




دانلود آموزش پروژه محور شاخص شولر، ویلکاکس و GWQI برای آبخوان های ایران

 

درباره این پروژه:

پروژه حاضر شامل تهیه نقشه های پهنه بندی از شاخص های ارزیابی کیفی آب زیرزمینی است. این شاخص های با استفاده از کد اسکریپت زبان پایتون و در محیط GIS محاسبه شد. در نهایت روش محاسبات، گزارش روش و مواد بکار رفته در تحلیل ها، در قالب یک گزارش 49 صفحه ای به همراه تمام داده های محاسباتی آمده است.

 

تشریح مفاهیم کلی پروژه:

به منظور تحلیل پارامترهای کیفیت آب در آبخوان های ایران (تمام آبخوان ها)، با استفاده از شاخص های شولر، ویلکاکس و GWQI، ابتدا داده های عددی کیفیت آب در محیط صفحات گسترده مورد تدقیق و بازسازی قرار گرفت. دوره آماری داده ها از سال 1353 تا 1394 در دسترس بود؛ که به دلیل عدم پراکندگی مناسب (عدم برداشت) در سال های قبل از 1373 در تمامی سطح کشور، امکان تحلیل یکپارچه و همزمان برای تمامی آبخوان ها مقدور نبود. در غیر این صورت این نقیصه خود را به صورت تولید خطا در نقاط با فاصله زیاد از نمونه های برداشت، خود را نشان می داد. بنابراین طول دوره آماری از سال 1373 تا 1394 و همچنین در دو دسته ده ساله در همین بازه زمانی مد نظر قرار گرفت.

منطقه مطالعاتی، حدود گستره کشور ایران، و مبنای پهنه بندی بر پایه لایه بُرداری دشت ها بوده است. شکل بالا موقعیت دشت های ایران و همزمان موقعیت آبخوان ها را نمایش می دهند.

 
 
سیستم جغرافیایی مورد استفاده در این پژوهش، WGS1384 بوده است، که برای ایجاد شرایط محاسباتی، موقعیت برداشت داده های نقطه ای چاه ها از صورت اولیه UTM با استفاده از چهار زون 38 و 39 و 40 و 41 به صورت اعشاری تبدیل شد. روش محاسبه زون به علت در دسترس نبودن مقدار اولیه، بر پایه شماره ایستگاه و تطابق آن با شماره دشت بوده است. به همچنین برای نقاطی که در دشت های مرزی واقع شده اند از تمایز فرمت و ساختار عددی مختصات تصویر شده آنها به منظور تشخیص و جدا سازی استفاده شده است. شکل بالا موقعیت چهار زون ایران و همچنین موقعیت چاه های برداشت نمونه را پس از تبدیل مختصات نمایش می دهد.
 
برای انجام پروژه در این زمینه و یا حیطه های دیگر هیدرولوژی و منابع آب در تماس باشید (09190622992).












نظرات (۰)

فرم ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی

درباره بهترين هاي بيسيـــن بدانيد...

Bird

يکي از مهمترين اهداف اين سايت تهيه آموزش هاي روان از ابزارهاي کاربردي علوم آب است.

اهميت مطالعات محيطي با ابزارهاي نوين در چيست؟

امروز با فارغ التحصيلي جمع کثير دانشجويان سالهاي گذشته و حال، با گذر از کمي گرايي ديگر صرف وجود مدارک دانشگاهي حرف اول را در بازار کار نمي زند؛ بلکه سنجش ديگري ملاک؛ و شايسته سالاري به ناچار! باب خواهد شد. يکي از مهم ترين لوازم توسعه علمي در هر کشور و ارائه موضوعات ابتکاري، بهره گيري از ابزار نوين است، بيسين با همکاري مخاطبان مي تواند در حيطه علوم آب به معرفي اين مهم بپردازد.

جستجو در بيسين
سایت مهندسی آب

بیسین - سایت تخصصی مهندسی آب

سایت بیسین با معرفی مهم ترین و کاربردی ترین نرم افزارها و مدل های شبیه سازی در حیطه مهندسی آب، تلاش به تهیه خدمات یکپارچه و محلی از محاسبات هیدرولوژیکی و هیدرولیکی می کند

اطلاعات سايت

  • www.Basin.ir@gmail.com
  • بهزاد سرهادي
  • شناسه تلگرام: Basin_Ir_bot
  • شماره واتساپ: 09190622992-098
  • شماره تماس: 09190622992-098

W3Schools

W3Schools