معرفی طرح‌های اشتغالزای دانش‌بنیان حوزه آب برای دریافت تسهیلات :: بیسین - سایت تخصصی مهندسی آب

معرفی طرح‌های اشتغالزای دانش‌بنیان حوزه آب برای دریافت تسهیلات

طرح‌های اشتغالزای دانش‌بنیان حوزه آب برای دریافت تسهیلات به سامانه کارا معرفی شدند.


به گزارش ایسنا، نادرقلی ابراهیمی دبیر ستاد توسعه فناوری‌های آب، خشکسالی، فرسایش و محیط زیست معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری درباره معرفی این طرح‌ها گفت: این ستاد به منظور حمایت از طرح‌های فناورانه اشتغال‌زا با بررسی‌های کارشناسانه طرح‌های واصله، ۶ شرکت بخش خصوصی را برای دریافت تسهیلات ارزان قیمت تأیید و به سامانه کارا (وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی) معرفی کرد.


وی افزود: از این ۶ شرکت دانش‌بنیان، چهار شرکت در حوزه اشتغالزایی روستایی و در حوزه‌های آبزی‌پروری و محیط زیست و دو شرکت در زمینه‌های طرح‌های فراگیر و در حوزه‌های آب فعالیت دارند که با توسعه فناوری باعث ایجاد و یا توسعه اشتغال در بخش ذی ربط می‌شوند.


ابراهیمی خاطر نشان کرد: طرح‌های تولیدی که بعد از پایلوت و یا در مرحله پایلوت با استفاده از فناوری‌های موجود توسط شرکت‌های داخلی دانش‌بنیان یا غیر دانش‌بنیان به مرحله تولید انبوه رسیدند، جهت دریافت تسهیلات به سامانه کارا معرفی شدند.


وی افزود: طرح‌های تولید خوراک دام، پرورش ماهی در قفس و زنجیره آب شیرین‌کن از جمله طرح‌های اشتغالزایی هستند که برای دریافت تسهیلات به سامانه کارا معرفی شده‌اند.


دبیر ستاد توسعه فناوری‌های آب، خشکسالی، فرسایش و محیط زیست معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری درباره این طرح‌ها گفت: طرح توسعه فناوری پرورش ماهی در قفس در سواحل دریای شمال و جنوب در قالب ۷ پایلوت ۴۰۰ تنی توسط شرکت‌های تعاونی صیادی و شرکت‌های دانش‌بنیان با مشارکت و همراهی سازمان شیلات ایران و معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری به اجرا درمی آید.


وی همچنین اظهار کرد: رشته‌ای از فعالیت‌های اقتصادی دانش‌بنیان نیز برای استفاده از دریا برای تولید ماهی در محیط کنترل شده نیز فراهم می‌شود. طرح توسعه فناوری پرورش ماهی در قفس در استان‌های مازندران، گیلان و سیستان و بلوچستان آماده شده و مراحل اجرایی را طی می‌کند.


ابراهیمی در ادامه تصریح کرد: در پروژه زیر سیستم‌های آب شیرین‌کن که در حوزه تأمین آب شیرین مورد نیاز کشور در سواحل جنوبی کشور است، تولید پمپ‌های عمومی از طریق سامانه کارا مورد حمایت این ستاد قرار گرفته و با توجه به فناوری داخل که یک شرکت دانش‌بنیان روی این موضوع ایجاد کرده این محصولات به تولید انبوه می‌رسد.


وی درباره دیگر طرح اشتغالزای دانش بنیان گفت: تولید خوراک دام از سرشاخه‌های نیشکر، قرار است با حمایت معاونت علمی و با مشارکت یک شرکت سرمایه‌گذاری و معاونت امور دام وزارت جهاد کشاورزی در افق برنامه، ۲۰ کارخانه ۵۰ هزار تنی که نتایج کارهای فناورانه آن در یک پایلوت ۴ هزار تنی در خوزستان تأیید شده و به تولید رسیده است، اجرایی شود.





نظرات (۰)

فرم ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی


درباره بهترين هاي بيسيـــن بدانيد...

Bird

يکي از مهمترين اهداف اين سايت تهيه آموزش هاي روان از ابزارهاي کاربردي علوم آب است.

اهميت مطالعات محيطي با ابزارهاي نوين در چيست؟

امروز با فارغ التحصيلي جمع کثير دانشجويان سالهاي گذشته و حال، با گذر از کمي گرايي ديگر صرف وجود مدارک دانشگاهي حرف اول را در بازار کار نمي زند؛ بلکه سنجش ديگري ملاک؛ و شايسته سالاري به ناچار! باب خواهد شد. يکي از مهم ترين لوازم توسعه علمي در هر کشور و ارائه موضوعات ابتکاري، بهره گيري از ابزار نوين است، بيسين با همکاري مخاطبان مي تواند در حيطه علوم آب به معرفي اين مهم بپردازد.

جستجو در بيسين


بیسین - سایت تخصصی مهندسی آب

سایت مهندسی آب بیسین با معرفی مهم ترین و کاربردی ترین نرم افزارها و مدل های شبیه سازی در حیطه مهندسی آب، تلاش به تهیه خدمات یکپارچه و محلی از محاسبات هیدرولوژیکی و هیدرولیکی می کند

W3Schools


اطلاعات سايت

  • behzadsarhadi@gmail.com
  • بهزاد سرهادي
  • شناسه تلگرام: SubBasin
  • شماره واتساپ: 09190622992-098
  • شماره تماس: 09190622992-098

W3Schools