بحران آب چه کشورهایی را بیشتر تهدید می‌کند؟ :: بیسین - سایت تخصصی مهندسی آب

عضويت در خبرنامه ايـميـل پايگاه بيسيــن - عضويت پس از کليک بر روي لينک فعال سازي که براي شما ارسال خواهد شد تکميل مي شود




بحران آب چه کشورهایی را بیشتر تهدید می‌کند؟


جدیدترین بررسی منتشره نشان می‌دهد از میان ۱۷ کشوری که به سوی بحران آب پیش می‌روند ۱۲ کشور در خاورمیانه و شمال آفریقا قرار دارند که ایران هم در میان آنها حضور دارد.

به گزارش ایسنا، حدود یک میلیارد و ۸۰۰ میلیون نفر در ۱۷ کشور یا معادل یک چهارم از جمعیت جهان به سوی بحران آب پیش می‌روند و تا چند سال دیگر در معرض کمبود شدید آب قرار دارند.

اطلس ریسک آب موسسه منابع آب جهان (WRI) مستقر در واشنگتن دی سی نشان می‌دهد از میان ۱۷ کشوری که در معرض بحران آب قرار دارند، ۱۲ کشور شامل قطر، فلسطین اشغالی، لبنان، اردن، ایران، لیبی، کویت، عربستان سعودی، اریتره، امارات متحده عربی، بحرین، عمان در خاورمیانه و شمال آفریقا و هند و پاکستان در آسیا قرار دارند. مناطق دیگر شامل سن مارینو در اروپا، بوتسوانا در آفریقا و ترکمنستان در آسیای مرکزی هستند.

طبق گزارش موسسه منابع آب جهان، در حالی که آب و هوای منطقه خاورمیانه و شمال آفریقا گرم و خشک و تامین آب ممکن است اندک باشد اما رشد تقاضا این کشورها را در معرض استرس فوق العاده قرار داده است. قطر که بیش از همه در معرض خطر کمبود آب قرار دارد، به شدت برای تامین آب آشامیدنی برای مردم و صنایع به سیستم‌های نمک زدایی آب دریا متکی است.

تاثیر اقتصادی کمبود شدید آب اوایل امسال در شهر چنای هند که ۷.۱ میلیون جمعیت دارد، مشاهده شد. موج گرم و تاخیر در بارندگی های موسمی در ماههای تابستان باعث خشک شدن منابع آب شهر چنای شد و اعتراضات و خشونت و همچنین اختلال فعالیت کسب و کارها را به دنبال داشت به طوری که شرکتهای فناوری از کارمندانشان خواستند از خانه کار کنند.

طبق گزارش موسسه منابع آب جهان، کشورهایی که با استرس آبی فوق العاده بالا روبرو هستند هر سال از ۸۰ درصد آبهای سطحی و زیرزمینی خود استفاده می‌کنند و حتی شوک های خشکسالی کوچک که به دلیل تغییرات جوی افزایش پیدا می‌کنند می‌توانند اثرات شدیدی داشته باشند.

هند که در فهرست کشورهایی در معرض خطر بحران آب در جایگاه سیزدهم قرار دارد، سه برابر ۱۶ کشور دیگر این فهرست جمعیت دارد.

بر اساس گزارش بلومبرگ، مشکل هند فقط شامل ایالت‌های جنوبی نیست و ایالت‌های شمالی این کشور هم با کمبود منابع آب از جمله آب های زیرزمینی روبرو هستند.












نظرات (۰)

فرم ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی

درباره بهترين هاي بيسيـــن بدانيد...

Bird

يکي از مهمترين اهداف اين سايت تهيه آموزش هاي روان از ابزارهاي کاربردي علوم آب است.

اهميت مطالعات محيطي با ابزارهاي نوين در چيست؟

امروز با فارغ التحصيلي جمع کثير دانشجويان سالهاي گذشته و حال، با گذر از کمي گرايي ديگر صرف وجود مدارک دانشگاهي حرف اول را در بازار کار نمي زند؛ بلکه سنجش ديگري ملاک؛ و شايسته سالاري به ناچار! باب خواهد شد. يکي از مهم ترين لوازم توسعه علمي در هر کشور و ارائه موضوعات ابتکاري، بهره گيري از ابزار نوين است، بيسين با همکاري مخاطبان مي تواند در حيطه علوم آب به معرفي اين مهم بپردازد.

جستجو در بيسين
سایت مهندسی آب

بیسین - سایت تخصصی مهندسی آب

سایت بیسین با معرفی مهم ترین و کاربردی ترین نرم افزارها و مدل های شبیه سازی در حیطه مهندسی آب، تلاش به تهیه خدمات یکپارچه و محلی از محاسبات هیدرولوژیکی و هیدرولیکی می کند

اطلاعات سايت

  • www.Basin.ir@gmail.com
  • بهزاد سرهادي
  • شناسه تلگرام: Basin_Ir_bot
  • شماره واتساپ: 09190622992-098
  • شماره تماس: 09190622992-098

W3Schools

W3Schools