کاهش 11 درصدی ورودی آب به سدهای خوزستان :: بیسین - سایت تخصصی مهندسی آب

عضويت در خبرنامه ايـميـل پايگاه بيسيــن - عضويت پس از کليک بر روي لينک فعال سازي که براي شما ارسال خواهد شد تکميل مي شود




کاهش 11 درصدی ورودی آب به سدهای خوزستان

در مقایسه با آمار متوسط بلندمدت اعلام شد؛

9.5 میلیارد مترمکعب فضای خالی سدهای استان

مدیر دفتر برنامه‌ریزی منابع آب سازمان آب و برق خوزستان با اعلام اینکه مجموع ورودی آب به سدهای استان نسبت به آمار متوسط بلندمدت 11 درصد کاهش داشته است، گفت: این موضوع بیانگر عدم تاثیر بارش‌های رخ‌داده است.

"داریوش بهارلویی" افزود: از ابتدای سال آبی متوسط بارش در سطح حوضه‌های آبریز استان خوزستان 56 میلی‌متر محاسبه شده درحالی‌که سال گذشته این رقم 162 میلی‌متر بوده و با توجه به این اختلاف در میزان بارش‌ها می‌توان انتظار داشت که ورودی‌های آب روندی کاهش داشته باشد.

وی با بیان اینکه برای تصمیم‌گیری و تغییر سیاست‌های برنامه‌ریزی و بهره‌برداری مخازن سدها و رودخانه‌های استان خوزستان می‌بایست تا پایان آذر ماه صبر کرد، ادامه داد: با این‌حال عدم وقوع بارش‌های موثر و کاهش ورودی‌های آب طی دو ماه گذشته نگران کننده ارزیابی می‌شود، به‌ویژه آنکه چشم‌انداز ترسیم شده توسط سازمان هواشناسی کشور بیانگر کاهش بارندگی‌ها در فصل زمستان بوده و از سوی دیگر به‌دلیل توهم ادامه ترسالی تقاضا برای مصرف آب نیز شدت گرفته است.

مدیر دفتر برنامه‌ریزی منابع آب سازمان آب و برق خوزستان گفت: سناریوهای مختلف برای شرایط محتمل تهیه شده، اما با در نظر داشتن کشت وسیع محصولات در استان این موضوع پیچیدگی خاصی را در سال آبی جدید رقم خواهد زد که نیازمند مشارکت فعال تمامی ذینفعان و بهره‌برداران آب است.

بهارلویی با اشاره به اینکه در حاضر فضای خالی سدهای استان خوزستان معادل 9.5 میلیارد مترمکعب آب است، افزود: بر همین اساس، نگرانی خاصی برای کنترل سیلاب وجود ندارد.

وی میزان ورودی آب به سدها و رودخانه‌های خوزستان را طی دو ماه اول پاییز یک‌میلیارد و 831 میلیون مترمکعب عنوان کرد و گفت: به‌جز حوضه سد دز، در تمامی رودخانه‌ها و سدهای استان روند کاهشی آب، قابل رصد و مشاهده است.

مدیر دفتر برنامه‌ریزی منابع آب سازمان آب و برق خوزستان در پایان خاطرنشان کرد: در حال حاضر کمبودی در تامین نیازهای مختلف اعمال نشده و خروجی آب از سدها مطابق با مصارف آبی تنظیم شده است؛ اگرچه باید بر اساس شواهد و داده‌های ثبت شده، شرط احتیاط و صرفه‌جویی لازم را در مصرف آب به‌عمل آورد.












نظرات (۰)

فرم ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی

درباره بهترين هاي بيسيـــن بدانيد...

Bird

يکي از مهمترين اهداف اين سايت تهيه آموزش هاي روان از ابزارهاي کاربردي علوم آب است.

اهميت مطالعات محيطي با ابزارهاي نوين در چيست؟

امروز با فارغ التحصيلي جمع کثير دانشجويان سالهاي گذشته و حال، با گذر از کمي گرايي ديگر صرف وجود مدارک دانشگاهي حرف اول را در بازار کار نمي زند؛ بلکه سنجش ديگري ملاک؛ و شايسته سالاري به ناچار! باب خواهد شد. يکي از مهم ترين لوازم توسعه علمي در هر کشور و ارائه موضوعات ابتکاري، بهره گيري از ابزار نوين است، بيسين با همکاري مخاطبان مي تواند در حيطه علوم آب به معرفي اين مهم بپردازد.

جستجو در بيسين
سایت مهندسی آب

بیسین - سایت تخصصی مهندسی آب

سایت بیسین با معرفی مهم ترین و کاربردی ترین نرم افزارها و مدل های شبیه سازی در حیطه مهندسی آب، تلاش به تهیه خدمات یکپارچه و محلی از محاسبات هیدرولوژیکی و هیدرولیکی می کند

اطلاعات سايت

  • www.Basin.ir@gmail.com
  • بهزاد سرهادي
  • شناسه تلگرام: Basin_Ir_bot
  • شماره واتساپ: 09190622992-098
  • شماره تماس: 09190622992-098

W3Schools

W3Schools