دانلود راهنمای تهیه نقشههای خطرپذیری سیلاب
این ضابطه با عنوان«راهنمای تهیه نقشههای خطرپذیری سیلاب»، به بررسی انواع نقشههای سیلاب و کاربردهای آن، روشها و متدولوژی تهیه نقشههای خطر سیلاب، نقشههای خطرپذیری سیلاب و مطالعات مربوط به آن و مراحل تهیه نقشههای مذکور، میپردازد و در نهایت شرح کلی خدمات مطالعات تهیه نقشههای پهنهبندی خطر سیل و مطالعات تهیه نقشههای خطرپذیری سیل را ارائه میدهد.
با توجه به نقش مهم مدیریت سیلاب دشت در کاهش اثـرات مخـرب سـیلاب هـا، تهیـه پهنـه هـای خطرپـذیری سـیل ، مهمترین ابزار مدیریت سیلابدشت میباشد. علاوه بر آن، وجود نقشههای خطرپذیری برای هرگونه اقدامات کنتـرل سـیل، سیستم های پیش بینی و هشدار سیل، بیمه سیل و به طور کلی جهت اقدامات سـازه ای و غیرسـازه ای مهـار سـیل، لازم و ضروری است. این نقشهها، اطلاعات سیلاب در یک منطقه را به صورت نقشههایی گویا و کاربردی در اختیار برنامـه ریـزان و ذینفعان قرار میدهد. در حقیقت مدیریت سیلاب و شرایط بحرانی ناشی از وقوع آن بدون در اختیار داشتن نقشـه هـای خطرپذیری سیلاب امکانپذیر نمیباشد.
با توجه به اهمیت مبحث فوقالذکر، امور آب وزارت نیرو در قالب طـرح تهیـه ضـوابط و معیارهـای فنـی صـنعت آب کشور، تهیه «راهنمای تهیه نقشههای خطرپذیری سیلاب» را با هماهنگی امور نظام فنی، اجرایی، مشاورین و پیمانکـاران سازمان برنامه و بودجه کشور در دستور کار قرارداد و پس از تهیه، آن را برای تایید و ابلاغ به عوامل ذینفـع نظـام فنـی و اجرایی کشور به این معاونت ارسال نمود که پس از بررسی، بر اساس نظام فنی اجرایی یکپارچه، موضـوع مـاده 34 قـانون احکام دائمی برنامه های توسعه کشور، ماده 23 قانون برنامه و بودجـه و آیـین نامـه اسـتانداردهای اجرایـی مصـوب هیـات محترم وزیران تصویب و ابلاغ گردید.
شناسه تلگرام مدیر سایت: SubBasin@
نشانی ایمیل: behzadsarhadi@gmail.com
(سوالات تخصصی را در گروه تلگرام ارسال کنید)
_______________________________________________________
نظرات (۰)