اجرای مشترک 4 پروژه در زمینه مدیریت منابع آب توسط ایران و آلمان :: بیسین - سایت تخصصی مهندسی آب

اجرای مشترک 4 پروژه در زمینه مدیریت منابع آب توسط ایران و آلمان

اجرای مشترک 4 پروژه در زمینه مدیریت منابع آب توسط ایران و آلمان/ همکاری در زمینه پایش حوضه‌های آبریز با تصاویر ماهواره‌ای

معاون وزیر نیرو در امور آب و آبفا در دیدار با معاون وزیر محیط زیست آلمان گفت: در زمان حاضر 4 پروژه مهم در زمینه مدیریت منابع و استفاده از تصاویر ماهواره‌ای در پایش منابع آب به صورت مشترک بین ایران و آلمان در دست اجرا است.

مهندس "رحیم میدانی" معاون وزیر نیرو در امور آب و فاضلاب در دیدارعصر امروز (شنبه) با " فلاس بارت " معاون وزیر محیط زیست حفاظت از طبیعت، ساختمان و ایمنی هسته ای جمهوری فدرال آلمان ضمن اشاره به نشستی که حدود سه ماه قبل با حضور متخصصان آلمانی در خصوص احیای تالاب هامون در یزد برگزار شد، ابراز داشت: فعالیت کشورها در سرنوشت همسایگان تأثیر می‌گذارد و ریزگردهای 92 درصدی که از کشورهای همسایه وارد ایران می‌شوند 65 درصد آن‌ها از کشور عراق بوده و دلیل آن نیز سد سازی کشور ترکیه بر روی دجله و فرات است.

وی با اشاره به آب و محیط زیست به عنوان مهم‌ترین مسائل روز جمهوری اسلامی گفت: پدیده ریزگردها که در روزهای اخیر معضلاتی را برای کشور ایجاد کرده است، فقط 8 درصد آن منشأ داخلی دارد.

میدانی ادامه داد: جمهوری اسلامی در برنامه ششم توسعه، آب و محیط زیست را به عنوان اولویت‌های کشور پیش‌بینی کرده است و با توجه به تجربیات کشور آلمان در بحث محیط زیست و مدیریت آب، تمایل دارد تا به همکاری‌های خود در این خصوص با کشور آلمان تحکم بخشد.

وی با اشاره به اینکه نزدیک به یک دهه است که در زمینه مدیریت آب در چهار چوب مدیریت به‌هم پیوسته منابع آب، مدیریت آب در کشور را مدنظر داریم، افزود: در زمان حاضر 4 پروژه مهم از جمله پروژه حوضه آبریز زاینده‌رود، پروژه منطقه رودشت در شرق اصفهان و پروژه استفاده از تصاویر ماهواره‌ای و سنجش از راه دور در پایش منابع آب نشان می‌دهد که گرایش جمهوری اسلامی به سمت مدیریت منابع آبی است.

معاون آب و آبفای وزیر نیرو با بیان این مطلب که همکاری دو کشور ایران و آلمان از مرحله حرف عبور کرده و به مرحله عمل رسیده است، افزود: همکاری‌های مشترک دو کشور می‌تواند در جلوگیری از مصارف غیرمجاز در حوضه‌های آبریز، استفاده از پساب فاضلاب در بخش کشاورزی نیز ادامه یابد.

وی با اشاره به اینکه کشور ما در زمینه آب‌های زیرزمینی از متخصصین برجسته‌ای برخوردار است، افزود: اینکه در عمل بتوانیم پساب را در چرخه مصرف حفظ کنیم دارای تجربه زیادی نیستیم و در پروژه مشهد نیاز است تا از 100 میلیون مترمکعب پساب به‌صورت بازیافت استفاده شود.

رحیم میدانی با اشاره به حائز اهمیت بودن تهیه بیلان آب‌های زیرزمینی گفت: حدود 50 سال است که در کشور بیلان آب‌های زیرزمینی را تهیه می‌کنیم، ولی با توجه به پدیده تغییر اقلبم نیاز به طرح بازنگری در بیلان داریم.

آقای "فلاس بارت" معاون وزیر محیط زیست، حفاظت از طبیعت، ساختمان و ایمنی هسته‌ای جمهوری فدرال آلمان نیز ضمن با بیان این مطلب که روابط ایران و آلمان سنتی و دیرینه است و پس از ایجاد توافق هسته‌ای وارد مرحله جدید برای تجدید ارتباط شده‌ایم، اظهار داشت: با روی کار آمدن رئیس‌جمهور جدید آلمان، روابط ایران و آلمان در بخش‌های مختلف توسعه خواهد یافت و گستره وسیعی در تمام بخش‌های ایران را شاهد خواهیم بود.

وی با اشاره به اینکه آلمان تمایل دارد تا در زمینه فراوری آب، تصفیه فاضلاب، تأمین آب و تهیه آب آشامیدنی با ایران همکاری داشته باشد، افزود: مراحل اجرایی پروژه زاینده رود آغاز شده و پروژه جدید نیز آماده آغاز به کار است.

بارت در ادامه با اشاره به اینکه بایستی به ساختار کلی آب کشور بیشتر توجه داشته باشیم، افزود: در خصوص طرح بازیافت فاضلاب و استفاده از پساب آن در مشهد تمایل داریم تا همکاری بیشتری با وزارت نیرو داشته باشیم.

معاون وزیر محیط زیست آلمان سپس با اشاره به اینکه در زمینه افزایش راندمان انرژی و توسعه طرح‌هایی که کربن کمتری تولید می‌کنند ایران یک پارتنر (شریک) خوبی خواهد بود افزود: کشور آلمان آگاه است که ایران در زمینه توسعه صنعت گام‌های بلندی برداشته و بعد از شرایط تحریم، این رشد بیشتر شده است.

وی با بیان اینکه ایران یکی از کشورهایی است که تأمین کننده انرژی از سوخت فسیلی است، افزود: تأثیر این کشور در توسعه طرح‌های خود که منجر به تولید کربن کمتری خواهد شد بسیار مهم است.

فلاس بارت ادامه داد: در قالب طرح‌های ابتکاری بین المللی اقلیم این امکان وجود دارد تا کشورهای که در این راستا حرکت می‌کنند پروژه‌هایی را اجرایی کنند که کربن کمتری را تولید کند.

 وی آنگاه به همکاری فرا مرزی بین ایران و افغانستان برای احیای مجدد تالاب هامون اشاره کرد و افزود: مکاتبات رسمی توسط مسئولان دو کشور باعث خواهد شد تا طرح اجرایی سریع‌تر آغاز شود.





نظرات (۰)

فرم ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی


درباره بهترين هاي بيسيـــن بدانيد...

Bird

يکي از مهمترين اهداف اين سايت تهيه آموزش هاي روان از ابزارهاي کاربردي علوم آب است.

اهميت مطالعات محيطي با ابزارهاي نوين در چيست؟

امروز با فارغ التحصيلي جمع کثير دانشجويان سالهاي گذشته و حال، با گذر از کمي گرايي ديگر صرف وجود مدارک دانشگاهي حرف اول را در بازار کار نمي زند؛ بلکه سنجش ديگري ملاک؛ و شايسته سالاري به ناچار! باب خواهد شد. يکي از مهم ترين لوازم توسعه علمي در هر کشور و ارائه موضوعات ابتکاري، بهره گيري از ابزار نوين است، بيسين با همکاري مخاطبان مي تواند در حيطه علوم آب به معرفي اين مهم بپردازد.

جستجو در بيسين


بیسین - سایت تخصصی مهندسی آب

سایت مهندسی آب بیسین با معرفی مهم ترین و کاربردی ترین نرم افزارها و مدل های شبیه سازی در حیطه مهندسی آب، تلاش به تهیه خدمات یکپارچه و محلی از محاسبات هیدرولوژیکی و هیدرولیکی می کند

W3Schools


اطلاعات سايت

  • behzadsarhadi@gmail.com
  • بهزاد سرهادي
  • شناسه تلگرام: SubBasin
  • شماره واتساپ: 09190622992-098
  • شماره تماس: 09190622992-098

W3Schools